Kartvizit Tasarımı & Baskısı

Kartvizit firmanızın tüm imajını yansıtabileceği gibi, üzerinde bazı bilgilerin blunduğu ufak bir kağıt parçası haline de dönüşebilir. Ama şu bir gerçektir ki katvizitiniz genel olarak ilk izleniminizi oluşturur ve ilk izlenim önemlidir.

Kartvizit firmayı ve firma çalışanlarını dışarıda temsil edecek olan en önemli reklam enstrümanıdır. Kartvizit müşteride ciddiyet ve güven hissi uyandırmalıdır. Kartivizitinizi alan kişinin iş alanı ne olursa olsun sonunda sizinle çalıştığı için mutlu olacağı hissi uyanmalıdır.

Seri üretim yapan çoğu matbaa ve basım evinin (copy center, dijital baskı merkezleri, ofsetler vs.) her firma kartviziti için bu denli özgün ve özenli çalışma yapması mümkün olmayabilir, biz özel hizmet veren köklü bir kurumsal kimlik ajansı olarak siz ve markanız için her noktaya ayrı ayrı özen gösteriyoruz.

Kartvizit tasarımınız için profesyonel, bilinçli ve kaliteli bir ekipten destek almak istiyorsanız Gebze merkez de hizmet veren firmamıza, Gebze, Kocaeli, Dilovası, Tuzla, İzmit, Kartal, Pendik, Darıca, Şekerpınar, Hereke, Derince, İstanbul ve daha bir çok bölgeden rahatlıkla ulaşabilir; kaliteli, özgün, profesyonel hizmetin tadını çıkarabilirsiniz.

KARTİVİZİT TASARIMINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

Kartvizit tasarımınızfirmanıza özgün olmalıdır, şablondan seçme değil.

Kartvizit için kaliteli kağıt kullanılmalıdır, elden ele gezeceği için çabuk yıpranmamalıdır.

Kartvizit uygun ebatlarda olmalıdır ne çok küçük ne çok büyük. Ortalama 8cm x 5cm.

Kartvizit bir yerde firmanızın kimlik kartıdır, firmanızı ifade etmelidir.

© 2017 GEBZE OFSET MATBAA - PROMOSYON - ETİKET