Etiket Tasarımı & Baskısı

Günümüzde çok yaygın olarak kullanılan baskılı etiketler üretici firmanın ürününü müşteriye tanıtabilmesi, Raflarda alım gücünü arttırabilmesi ürün ve kendi reklamını yapabilmesini sağlayan güçlü bir yöntemdir.
Toplu tüketim sektöründe tüketicilerin ürünü tercih etmesinde dikkat ettiği ilk konu ambalaj ve etikettir. Ürünlerde kullanılacak etiketin baskı kalitesi, uygulanan tasarım ve etiket ile ürünün uyumu o ürünün tüketici tarafından tercih edilmesini sağlamaktadır.
İstenilen adet ve ölçüde  kuşe sticker / etiket tasarımı ve baskısı firmamız tararfından yapılmaktaıdır.  

Çıkartma Etiket Sticker Etiket
Oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olan ve hemen her sektörden ürünlerin üzerine yapıştırılarak marka, kalite, kullanım bilgileri ve sahip olduğu özelliklerin belirtilmesine olanak sağlayan sticker etiketler, pek çok şekil, renk ve boyutlarda üretimi yapılmaktadır. Kendinden yapışkan arka yüzey yapısı ile her türlü ürün üzerine uygulanan, serigrafi baskı tekniği sayesinde solma, akma yapmayan çıkartmalar ayrıca en iyi reklam ve tanıtım araçlarıdır. Selefonlu sticker, selefonsuz sticker ve düz kesim sticker ofset baskı, dijital baskı özellikleri ile meydana getirilen çıkartmalar üzerine yapıştırıldığı ürünlerin kimlik kartı misyonunu üstlenmektedir.

Metal Etiket
Üzerine serigrafi baskı tekniği , asit indirme vb. yüzey işlemleri uygulanarak yüzeyi şekillendirilen ve(ya) işlenen metalin herhangi bir çeşidiyle yapılmış etiket çeşidine metal etiket denir. Endüstriyel ortamın kendine has bazı fiziksel, kimyasal ve mekanik aşındırma ortamı olabilmekte durum böyle olunca endüstriyel ortama yönelik etiket ihiyacı oluşmuştur. Kuşkusuz metal etiket çeşitlerimiz endüstriyel ortamın zor şartlarına dayanacak ve sizin markanızı, logonuzu vb işaretlerinizi çok uzun yıllar koruyacak etiket çeşitidir.

Aluminyum Etiket
Yüksek dayanımı, kolay işlenmesi ve hafif olması nedeniyle en çok tercih edilen metal etiket çeşididir. Lazerle, presle, punchla v.b. yöntemlerle işlenmesi kolaydır. Üzerine her renk baskı ugulanabilir. Fiziksel, kimyasal ve mekanik aşındırıcıların yoğun olduğu ortamlarda alüminyum etiketin kullanılması tavsiye edilir. Yüzeyindeki eloksal kaplama ile yüzey dayanımı çok yüksektir

Damla Etiket
Etiket üzerinde yarattığı 3 boyutluluk etkisiyle hem ürünün görünümünü zenginleştirir hem de yazı ve renklere derinlik ve parlaklık kazandırır. Böylece ürünün dikkat çekmesinde daha etkili olur. Yüzeyi düz olan tüm ürünlerin üzerine yapıştırılabilir soğuk ya da sıcak havadan etkilenmez.

© 2017 GEBZE OFSET MATBAA - PROMOSYON - ETİKET