Kurumsal
ŞİRKET PROFİLİ

2008 yılında Gebze de kurulan firmamız, kurulduğu günden bu yana reklam sektöründeki bir çok firmanın aksine çalışma sistemini siz değerli müşterilerimize en fazla faydayı sağlama konusunda doğru yöntemleri belirleyerek hazırlamıştır.

Vardığımız ilk sonuç herkesin kendi işini yani en iyi bilidiği işi yapması gerektiği oldu. Günlük işleriyle ve ticaret hayatını idame ettirmekle yeterince meşgul olan firma yetkilileri bunların üzerine ek olarak birde firma tanıtımını omuzladıklarında ortaya vasatın altında sonuçlar çıkmaktadır.

Biz bu yükü sizin ve firmanızın üzerinden almaya, reklamınızı/tanıtımınızı hem profesyonel ve kalıcı hem de uygun maliyetlerle yapmaya kararlıyız.

Siz kendi müşterilerinizin memnuniyeti için çalışırken biz de sizin memnuniyetiniz için iş başında olacağız. Tüm tanıtım çalışmalarınızı planlamadan iş teslimine her ayıntıyı sizin için yöneterek tam ve doğru şekilde tamamlanmasını sağlayacağız.


NASIL MI OLACAK?

Gebzedeyiz, misafirimiz olun..
Dilerseniz siz misafirimiz olursunuz, dilerseniz biz geliriz,
Logo Tasarımı, Kartvizit, Katalog  ya da Promosyon Ürünleri;  ilgilendiğiniz tanıtım türünü seçin..
İlgilendiğiniz tanıtım türünü seçersiniz,
Süre, maliyet seçeneklerini sunalım.
Yapılabilecek çalışmaları, sürelerini ve maliyetlerini sunarız,
İş planlamasını yapalım
Süreç ve iş planlamasını yaparız,
Seçiminizi yapın, işte bu kadar
Sizin için en uygun olanı seçersiniz ve bu kadar!
Keyfini çıkarın.
Artık tek yapmanız gereken alacağınız hizmetin tadını çıkarmak. İşiniz en kısa sürede teslim edilmek üzere profesyonel kadromuza emanet.

© 2017 GEBZE OFSET MATBAA - PROMOSYON - ETİKET